stockproducten

over ams digital

ams op maat

 

Giraffe newWelkom bij AMS Digital Printing,

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn. En groei vraagt ruimte. Zo werken we sinds 2010 met ons team vanuit ons eigen atelier (600 m2) in Merksem - Antwerpen. Elke dag klaar voor kleine en heel grote opdrachten!

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Wij zorgen daarbij voor een doorgedreven opleiding en training. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Zo beschikken wij over drie recente grootformaat printers, een snijplotter, een laminator en diverse afwerkingsmachines evenals de meest recente software voor artwork. Dit, aangevuld met ons eigen plaatsingsteam, maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Ook ons eigen logo ontsnapt niet aan constante innovatie. Onze kleurrijke giraf die jarenlang uitkeek over Antwerpen, onze thuisbasis, kreeg recent een moderne look&feel. Wanneer je door onze website struint zal je aan de vele cases zeker merken dat onze gekende aanpak werkt. Dit voor de meest uiteenlopende projecten zowel in België als het buitenland.

Met veel plezier staan we

alle dagen voor je klaar!

 

Yvan en alle AMS medewerkers